Commentaires

Based on 4 reviews
75%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
25%
(1)
F
The Zipster
Frederic S.
Simple & efficace

Souple, ne serre pas, elle se fait totalement oubliée, c'est mon second achat, j'avais offert la première commandée, la personne qui l'utilise est ravie.
Très bon article, livraison rapide, bien emballé. Le top.

Nathan matcht super in Great brewery duvel marathon

Super licht met alle comfort die ik had verwacht, dik ok

Finally!

So glad I found these. Flowy and yet great coverage. Inner short stays in place 👌

Duur en onhandig

Op vele fronten ontevreden. Ten eerste de prijs, belachelijk voor 2 rietjes. Ten tweede de verpakking, erg irritant plastic, minutenlang aan het klooien om eraf te krijgen. Ten derde, de reden dat ik dit product bestel is dat de bijt ‘nozzle’ begint te lekken van mijn origine flessen. Die dingen zijn niet los te bestellen. Ten vierde, de rietjes zijn veel te lang waardoor ze in je gezicht prikken tijdens het lopen. De originele heb ik ingekort. Nu blijkt bij de nieuwe het weer een net ander systeem te zijn waardoor ik ze niet kan overzetten. Nieuwe rietjes lijken ook niet verwijderbaarheid en daardoor dus niet in te korten (5e punt). Ik koop wel weer wat bij de decathlon voor een fractie van de prijs en 9/10 keer prima spul. Voor mij geen Nathan meer :(

Dag Willem! Het is erg jammer om te horen dat je ontevreden bent over je recente aankoop. Als je een berichtje stuurt naar onze Customer Support, dan zoeken we graag samen met jou naar de ideale oplossing. Klinkt dat goed? Klik onderaan de pagina op 'Contact' om ons te bereiken. Tot daar!